WE ARE NATURELLE

Een bezoek aan Naturelle is een welgekomen verfrissing voor lichaam en geest. Als huidverzorgingsspecialist heb ik vastgesteld dat alles draait om balans. Naturelle is niet zomaar een schoonheidssalon. Het is een medispa waar ontspanning, huidverzorging en natuur samenkomen in een stijlvol, rustgevend kader.

  SKIN
  BODY
  MIND

WHAT WE DO

Natuurlijke schoonheid staat bij ons centraal. De troeven bij Naturelle zijn een persoonlijke aanpak waarbij elke behandeling zorgvuldig wordt afgestemd op uw huidconditie, wensen en behoeften. We werken uitsluitend met de beste werkzame stoffen. Daarom heb ik bewust voor de producten van Dermalogica - Comfort Zone - Minerale make up - Pronails en CND gekozen. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid, houd ik mijn vinger aan de pols over nieuwe methodes en ontwikkelingen door trainingen en extra opleiding te volgen.

Daarnaast kan ik u steeds vrijblijvend tips en adviezen geven zodat u langer kan genieten van de behandelingen in het salon. Maak uw hoofd leeg en droom weg in een van onze behandelkamers.

Laat de alledaagse drukte achter je en...GENIET!

Stephanie Luyts

Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout

DERMALOGICA WEBSHOP

Omdat je huid altijd aan verandering onderhevig is adviseren wij om voor de aanschaf van producten langs te komen in onze salon voor een gratis Face- mapping huidanalyse. Zo weet je zeker dat je de juiste producten aanschaft en kan je ze testen op je huid. Alléén bij aankopen in onze salon spaar je automatisch punten voor korting op jouw dermalogica producten.

Weet je precies wat je nodig hebt en wil je het graag thuis laten bezorgen?

Klik dan op de afbeelding en kom direct binnen in de dermalogica webshop van Naturelle.

Schoonheidsinstituut Naturelle Kalmthout